مجلة عالم المرأة مجلة عالم المرأة

آخر الأخبار

جاري التحميل ...

طريقه عمل مكرونه بالفراخ (نجرسكو )

 





مكرونه بالفراخ (نجرسكو ) فى منها انواع 

ممكن تبقى مكرونه قلم او اسباجتى. 


الطريقه.


عباره عن مكرونه مسلوقه فى ميه سخنه ومعلقه 


زيت ورشه ملح فى الميه. بنخلى الميه. تغلى 


وننزل بالمكرونه لمده 7دقايق ونبرد عليها بميه. 


ونرش زيت عليها ثم تبرد


 
ثانيا


بنحضر الفراخ فليه مقطعه كريه ونسلقها مع 

ورق لورى وبصل وجزر وحبهان عشان الزفاره


ثم نعمل بشاميل ونحضر مشروم وجبنه موزيرلا


بنجيب المكرونه ونقلبها مع الفراخ والمشروم ونحط 


شوى بشاميل مع الفراخ. ونحط توابل وبعد كده 


بنحطها فى صنيه ونحط عليها قليل بشاميل 

وجبنه 

وندخلها الفرن لمده ١٠دقايق











التعليقات



إذا أعجبك محتوى مدونتنا نتمنى البقاء على تواصل دائم ، فقط قم بإدخال بريدك الإلكتروني للإشتراك في بريد المدونة السريع ليصلك جديد المدونة أولاً بأول ، كما يمكنك إرسال رساله بالضغط على الزر المجاور ...

إتصل بنا

جميع الحقوق محفوظة

مجلة عالم المرأة

2016