-->
بوابة عالم المرأة الانوثة والخيال بوابة عالم المرأة الانوثة والخيال

آخر الأخبار

جاري التحميل ...

سمك ماكريل مشوي ورز صياديه




سمك ماكريل مشوي ورز صياديه
الرز بصله متوسطه مبشوره او مفرومه خشن في،الكبه وبحمرها في،الزيت تاخد لون بني،بس،متتحرقش واحط عليها كوبيتين ونص،ميا،وملح. واكون غاسله الرز كوبيتين رز مصري .وبعد ما البصله تغلي بالميا شويه احط الرز ويغلي اهدي النار ويكمل سواه عادي 
ممكن تضيفي في الميا وهيا بتغلي ورق لوري لو تحبي







شمس الضحى ادمن سعاد محمد
السمك المشوي هنشغل الفرن من تحت اعلي نار ونمسح الصاجه الي فوق شعله الي تحت كويس ونرش عليها شويه ملح بيحميها ونغسل السمك واشيل بطنه من ناحيه الخيشوم واغسلها واحشيها طماطم وفلفل وكسبرة وتوم وكمون وملح وعصير ليمون وزيت ونحط عليه الرده ونرصه علي صاجه يكون فوق شعله متطرفيهوش في اطراف صاج عايزة نار تكون تحته تحت الصاجه وعشر دقائق كدا حاولي تقلبيه براحه يتقلب براحه اقلبي لسه استني شويه واقلبي ناحيه تانيه لحد ما يسود من بس ميتحرقش من نحيتين هدي 

شويه يستوي من جوا 
ولما يستوي بكون مجهزة تتبيله راس توم مدقوقه وملح وكمون وكسبرة ناشفه وكسبره خضرا وربع كوب ميا دافيه متقلبين معاهم وصنيه جوا كيس اطلع سمك احطه في صنيه واحط عليه تتبيله دي واعصر ليمون عليه واقفل الكيس السمك يعرق وقشرته تطلع بسهوله بسيبه في كيس كدا ربع او نص ساعه مبيبردش ولا حاجه بيتشرب تتمليحه ويطلع روووعه
...'..........شمس الضحى .......












ملحوظة: يمكن لأعضاء المدونة فقط إرسال تعليق.

التعليقات



إذا أعجبك محتوى مدونتنا نتمنى البقاء على تواصل دائم ، فقط قم بإدخال بريدك الإلكتروني للإشتراك في بريد المدونة السريع ليصلك جديد المدونة أولاً بأول ، كما يمكنك إرسال رساله بالضغط على الزر المجاور ...

إتصل بنا

جميع الحقوق محفوظة

بوابة عالم المرأة الانوثة والخيال

2016