المكونات
5 عيش صاج
250 جم صدور دجاج مسلوقه شرائح
50 مل زيت زيتون
100 جم بصل شرائح
5 جم سماق
5 جم ملح ليمون
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهار
طريقة الطهي
تعتبر أكلة المسخن أحد الأكلات الشهيرة في بلاد الشام ، جربيه معنا واستمتعى بالطعم الرائع .
طريقه تحضير مسخن الدجاج :
فى اناء على النارنشوح البصل فى زيت و يدبل نضيف صدور الدجاج حتى تاخذ لون نضيف سماق وملح ليمون وملح وفلفل وبهار ونقلبهم مع بعض ونتركها تستوى على نار هاديه .
على الرخامه نفرد عيش الصاج ونضع فى الحشو ونلفه رول .
على الجريل نرص مسخن الدجاج ياخد صدمه الجريل .
فى طبق التقديم نرص نسخن الدجاج .
5 عيش صاج
250 جم صدور دجاج مسلوقه شرائح
50 مل زيت زيتون
100 جم بصل شرائح
5 جم سماق
5 جم ملح ليمون
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهار
طريقة الطهي
تعتبر أكلة المسخن أحد الأكلات الشهيرة في بلاد الشام ، جربيه معنا واستمتعى بالطعم الرائع .
طريقه تحضير مسخن الدجاج :
فى اناء على النارنشوح البصل فى زيت و يدبل نضيف صدور الدجاج حتى تاخذ لون نضيف سماق وملح ليمون وملح وفلفل وبهار ونقلبهم مع بعض ونتركها تستوى على نار هاديه .
على الرخامه نفرد عيش الصاج ونضع فى الحشو ونلفه رول .
على الجريل نرص مسخن الدجاج ياخد صدمه الجريل .
فى طبق التقديم نرص نسخن الدجاج .
ملحوظة: يمكن لأعضاء المدونة فقط إرسال تعليق.