للبراونيز
المقادير
2 بيضه
170 جم شيكولاته
115 جم دقيق
115 جم زبدة
200 جم سكر
فانيلا
الطريقه
- نسيح الزبده والشيكولاته على حمام ماء
- نحط السكر والبيض معا ونضرب يدويا على طول علشان السكر بيمتص الميه اللى فى البيض
- نحط الشيكولاته والزبدة الدافيه على خليط البيض
- وبعدين نحط الدقيق عليهم ونقلب يدويا بمعلقه خشب بطريقه دائريه حتى تتجانس
- نصب الخليط فى صينينه مدهونه بماده دهنيه ومعفره بالدقيق مقاس 26 سم بارتفاع 1 سم : 1ونص سم
وتدحل الفر على درجه 180 : 190 درجه وبتاخد حوالى ثلث ساعه
- لما تخرج من الفرن هنلاحظ وش البراونيز فيه لامعه غير طبيعيه وده لان نسبه السكر والبيض عاليه
نسبها تبرد تماما وبعدين نقطعها علشان لو قطعناها وهى سخنه هتتكسر
- وعند التقديم نحط بوله ايس كريم او صوص شيكولاته ورشه فستق وبألف هنا
ملحوظة: يمكن لأعضاء المدونة فقط إرسال تعليق.