بوابة عالم المرأة الانوثة والخيال بوابة عالم المرأة الانوثة والخيال

آخر الأخبار

جاري التحميل ...

دجاج مشوي بالسفن اب بالصور مع شيف شمس الضحي










السفن.اب بيطريهااااوبيخلي طعمها روووعه وبيحمرهااا
فرخه غسلتها تمام ونقعتها في خل .ليمون 
شمس الضحى
جهزت التتبيله

بصله طمطمايه قرن فلفل اخضر علبه زبادي معلقتين خل وضربت كلو في خلاط وحطيت بهارات ملح (فلفل اسود معلقه كبيرة بابريكا بشرة. جوزة الطيب رشه لون زعفران بهارات دجاج بتيجي من العطار .رشه حبهان مطحون .كسبرة ناشفه) وتبلت الفرخه وعملت فيها فتحات بسكينه من جوا وبرا عشان تشرب التتبيله


علبه كانز سفن اب خدت منها نص كوب وحطيته علي الفرخه وتتبيلله هتشوفي فوران نسيب الفرخه بتتبيلتها اقل حاجه اربع ساعات

ونجيب صنيه نحط فيها التتبيله وشويه سفن ربع كبايه ونكمل علبه الكانز.ميا فوق السفن ونحط الفرخه فوقها ونزود الصنيه ميااا عشان متنشفش تحتها وندخلها الفرن
النار وسط ومن تحت بسسسس بتاخد ساعه وربع



تطلعيها تفتحيها بالمقص وترشي فيها ملح وفلفل اسود .اعصري نص ليمونه وحطي فحمه في ورقه فويل فويلفي قلب الفرخه وطشيهابزيت تاخد ريحه الفحم وشيلي الفحمه وغلفي الفرخه بفويل خمس دقايق تطرا اكتر وبالهنااااااا

شمس الضحى







التعليقات



إذا أعجبك محتوى مدونتنا نتمنى البقاء على تواصل دائم ، فقط قم بإدخال بريدك الإلكتروني للإشتراك في بريد المدونة السريع ليصلك جديد المدونة أولاً بأول ، كما يمكنك إرسال رساله بالضغط على الزر المجاور ...

إتصل بنا

جميع الحقوق محفوظة

بوابة عالم المرأة الانوثة والخيال

2016